İZMİR / TİRE - Halk Eğitimi Merkezi

Ara

Bakanlığımızca başlatılan “ÖNCE KADIN” çalışmalarının bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ara

Açık Lise sınavları ile ilgili Kurumumuz Psikolojik Danışmanı adayları uyardı.

Ara

Tire Halk Eğitimi Merkezi 3 – 6 yaş gurubu öğrencileri İzmir Büyük Şehir Belediyesi İtfaiyesini ziyaret etti.

Ara

Tire Halk Eğitimi Merkezi 23 Yaş Üstü ÖZEL ÖĞRENCİLERİ Üretiyor.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kas

Kurumumuz Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Şule Kayalı Kasım ayı boyunca sınıflarımızda kursiyerlerimize "Neden Mutlu Olamıyoruz" konulu seminerler düzenledi.

Kas

Okullarımızda görev yapan ya da öğretmen formasyonu bulunan eğitimcilerimize yönelik açılan zeka oyunları kursumuz büyük ilgi gördü.

Kas

Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan TANRISEVEN Kurumumuzu ziyaret etti.

Kas

Üniversiteye hazırlanan lise mezunu gençlerimize yönelik açılan kurslarımız yoğun ilgi gördü.

Kas

Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Halk Oyunları Eğitmenleri ile buluştu.

Kas

Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 3 – 6 yaş öğrencileri ATA’sını andılar.

Kas

Dezavantajlı bireylerin eğitim, sosyal, kültürel ve ekonomik hayattan yararlanabilmesini kolaylaştırmak için Tire Halk Eğitimi Merkezi olarak çalışıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde görev alanlara öğle yemeği ve teşekkür belgesi verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 95. yaşını Tire Halk Eğitimi Merkezi olarak coşkuyla kutladık.

Ekm

Tire Halk Eğitimi Merkezi bir faaliyetini daha başarıyla yerine getirdi. Kurumumuzun Tiyatro Topluluğu Torbalı BKM’de sahne aldı.