İZMİR / TİRE - Halk Eğitimi Merkezi

Şbt

Bölgemizin süt üretimindeki potansiyelinin ve öneminin artması süt sığırı yetiştiriciliğinin de önemini artırmıştır. Kurumumuz bu alanda da son hızla çalışmalarına devam etmektedir.

Şbt

Kurumumuzun sosyal sorumluluk projelerinden biri olan “YENİDEN DOĞMAK İÇİN YAŞAMAK” projesinin öğretmen ve katılımcılarından örnek davranış.

Şbt

Tire Halk Eğitimi Merkezi sosyal sorumluluk alanında yine bir projeye imza attı.

Şbt

#İzmirMemOkumaYazmaSeferberliği çalışmaları kapsamında " Okuyamayan Yazamayan Kalmasın Diyoruz ve Kurslarımıza Başvuru için bekliyoruz.

Ayrıntılar için http://izmir.meb.gov.tr/www/okuma-yazma-seferberligi/icerik/1299

Şbt

Tire Halk Eğitimi Merkezi, ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiye’ye sığınan ve ilçemizde yaşayan Suriyelilere yönelik A1 düzeyinde Türkçe Kursu açmıştır.

Şbt

Okullarımızın öğrencilerini taşıma işlemi yapan servislerin sürücülerinin eğitimi ile ilgili kursumuz yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ock

Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Tire Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü birçok projelerden biri olan Ata Sporumuz GÜREŞ, Tire’de genç sporcularımızla yeniden canlanıyor.

Ock

İlçemize bağlı mahallelerde üreticilerimize yönelik alan tarama çalışmalarımız devam ediyor.

Ock

Tire Halk Eğitimi Merkezi olarak üreticimizin her zaman yanında yer almaktan mutluluk duyuyoruz.

Ock

Tire Halk Eğitimi Merkezi ve Anne Çocuk Geliştirme Merkezleri Okul Öncesi Öğrencilerinin karne heyecanı coşkulu geçti.

Ock

Tire Halk Eğitimi Merkezinin önderliğinde başlatılan ve birçok kurum ve kuruluşun desteklediği “Yeniden Doğmak İçin Yaşamak” adlı projemiz yeni etkinliklerle devam ediyor.

Ock

Tire Batı Köylerine yönelik Tarım ve Hayvancılık Kurslarımız hız kesmeden devam ediyor.

Ock

Kadınlarımız üretimin ve tasarrufun örneklerini sergiliyorlar.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özcan KARPUZ okulumuzu ziyaret etti.

Ock

Halk Eğitimi Merkezi Çocuk Bakım Odası Okul öncesi Öğrencileri Rehber Öğretmeni Şule Kayalı tarafından Mahremiyet eğitimi verildi.