İZMİR / TİRE - Halk Eğitimi Merkezi

Eyl

Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün kursiyerleri belgelerini aldı.

Eyl

Kurumumuza yeni atanan müdürümüz Sayın Adnan GÜVEN,  kurumumuzda daha önceki yıllarda görev alan eğiticilerle yeni öğretim yılının başlangıcında bir toplantı yaptı.

Ağu

Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Merkezi planlama ve işbirliği komisyonu toplantısı yapıldı.

Haz

Tire halk Eğitimi Merkezi ve Tire Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezinin ortaklaşa yürüttüğü sergi açılışı yapıldı.

Haz

Tire HEM ailesinin yılsonu kahvaltısı yapıldı.

Haz

Tire Halk Eğitimi Merkezinin tüm yıl çalışmalarının sergilendiği gelenekselleşen KÜLTÜR ve SANAT ŞENLİĞİMİZİN yedincisi harika izler bırakarak tamamlandı.

28 Mayıs – 3 Haziran 2018 tarihleri arasını kapsayan şenliğimiz iki ayrı mekânda yapıldı.

May

Çocuklarımızın çalışmalarından oluşan yılsonu sergisi açıldı.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özcan KARPUZ Okuma Yazma Kurslarımızı denetledi.

En genç öğrencilerimizden Anneler Günü kutlaması

May

Tire Halk Eğitimi Merkezi Özel Öğrencileri Tire 1922 – Diyarbekir Spor maçına katıldı.

May

10 Mayıs Engelliler Haftası çeşitli etkinliklerle başladı.

May

Tire Halk Eğitimi Merkezi’nin meslek edindirmeye yönelik kursları hız kesmeden devam ediyor.

Nis

Tire Halk Eğitimi Merkezi Kişisel Gelişim Konferansının ikincisi yapıldı.

Nis

Avrupa Birliği Eğitim, Gençlik ve Spor Programları çerçevesindeki Erasmus+ Okul Eğitimi/ Mesleki Eğitim/ Yetişkin Eğitimi/ Gençlik Projesi için 08-14 Nisan 2018 tarihleri arasında Polonya’da yapılan “Ulusötesi Proje Toplantısı/ Ortak Personel Eğitimi/ Yapılandırılmış Kurs/ İşbaşı İzleme”  faaliyetine Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden dört personel katıldı. Faaliyetlerde Müdür Turhan Eke, Müdür Yardımcısı Bülent Kuloğlu, Özel Eğitim Öğretmeni Ayla Adanalı ve İngilizce Öğreticisi Şükrü Softa yer aldılar.

Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turhan Eke, “Yapılan ziyarette Polonya’da bulunan okulda engelli eğitimi çalışmaları, okulun fiziki yapısı, Polonya’daki engelli eğitimi ile ülkemizdeki eğitim arasındaki benzerlikler ve farklılıklar gözlendi. Özel eğitime ihtiyaç duyan bireylerle yapılan keçe işleme, seramik yapımı, ahşap işleme, boyama ve resim gibi etkinliklerin yapıldığı ve gelişimlerine katkı sağladığı görülmüştür” dedi.