Tire Gönül Elçilerinden Özel Öğrencilerimize Ziyaret

Tire Gönül Elçileri öncülüğünde yürütülen sosyal etkinlik ve dayanışma faaliyetleri çerçevesinde Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve beraberindeki heyet, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde hizmet veren engelli okulunu ziyaret etti.

Öğrencilerin son derece sıcak ve samimi karşılamalarından etkilenen Ceylan Tanrıseven çocuklarla yakından ilgilenerek uzun uzun sohbet etti. Gönül Elçileri ve özel öğrenciler arasında keyifli geçen sohbetlerin ardından öğrenciler enstrümanlarının eşliğinde güzel bir müzik ziyafeti verdi.

Özel öğrencileri tebrik eden Ceylan Tanrıseven’den öğrenciler tekrar ziyarete gelmeleri isteğinde bulundular. Tanrıseven de özel öğrencileri Tire Gönül Elçileri ile birlikte tekrar ziyaret edeceği sözünü verdi.